Over Ons

Bosch Car Service Nuenen is een autobedrijf dat in 1988 werd gevestigd aan de Duivendijk 7b te Nuenen als eenmanszaak. In de loop der jaren zijn we flink gegroeid en een begrip in de regio geworden voor wat betreft de kwaliteit en service die we leveren bij reparaties en verkoop. Bovendien blinken wij uit met een no-nonsense benadering die gericht is op een snelle en goede service.

Tegen vaste en voordelige tarieven voeren wij kleine, tussenliggende en grote controlebeurten uit, inclusief die voor bedrijfswagens tot 3500 kg. Bij Bosch Car Service Nuenen werken technisch hoog opgeleide medewerkers die met de modernste apparatuur storingen razendsnel kunnen traceren en verhelpen. Er wordt uitsluitend van originele onderdelen gebruik gemaakt bij reparaties en het spreekt vanzelf dat we garantie geven op de reparatie en de normale fabrieksgarantie op onderdelen.

Wat betreft de reparatie maken wij met U vooraf een afspraak over de kosten, en als zich daarin wijzigingen voordoen worden die eerst met U besproken.In overleg is een uitleenauto of uitleen fietsen beschikbaar. Als service aan onze klanten brengen wij U weg, en halen U op als dat beter uitkomt. Bij kleine reparaties kunt U wachten met een lekker kopje koffie.